HJÄLP!

Djurhemmet i Linköping hade ingen plats, nu har jag inga ideér kvar. Har fått tips om att ringa kolmården (dom har inga kaniner kvar) djurbutiker (svårt med tanke på att kaninen inte är märkt i öronen och jag inte vet något om den) och till alla bekanta och vänner jag har, utan resultat.

Några mer tips, någon?


Gråtfärdig....

Jag vet inte vad jag ska göra med kaninen, ingen har ringt, har satt upp lappar över hela söderköping och ringt polisen tre gånger redan. Har hittat ett djurhem i linköping men hon som valde vilka djur dom tog in kommer inte dit förrän 4 i eftermiddag. Polisen säger att jag inte har något ansvar igentligen, och om jag inte kan ha den inne hos oss mer så får jag släppa ut den igen. Men då kommer ju ninnis att dö. Det kan jag inte ha på mitt samvete.
Har ringt stallet och sofies gård och frågat om de kan ta hand om den, men båda hade fullt redan.

Börjar få panik. Jag vet inte vad jag kan göra mer!
 
HJÄLP NÅGON?!

Hittat en kanin

UPPHITTAD

KANIN


Jag har hittat en grå kanin på finnögatan den 27 januari runt kl 12.

Undrar nu om ni saknar en kanin eller känner igen kaninen och kontakta dess ägare?

Kan ha kvar kaninen under natten men har tyvärr ingen bur så vi måste hitta ägaren så fort som möjligt.

Var god ring: 0702021718 Maria


Rolig helg

Måste FÖRST bara tipsa om dessa tjejer, dom kommer bli stora om de upptäcks av nåt r&b-bolag:Sen har jag ju suttit med min youtubesida och laddat upp underbara klipp från fredagens fest hos carro och mattias. Tänkte att VG och Carro måste få se dessa, därför laddar jag upp klippena så hela världen ser :) haha

Min youtube sida hittar du längst ner under länkar på vänster sida :)Nu ska jag fortsätta kolla på dessa underbara tjejer som verkligen kan sjunga, och dom sjunger bara asbra r&b låtar!

Favoritlåtar just nu då:

1. Shontelle Layne - T-Shirt
2. Beyonce- Halo
3. Brandy- Right Here
4. James Morrison feat Nelly Furtado- Broken Strings
5. Ane Brun- True Colors
6. Agnes- Release Me
7. Killers- Human

Ha det bra!!

The City

The City - MTV Shows


Kul att det är en gammal tant som första bild för serien, tanten heter dock diana von furstenburg och är designer :)

Jag älskar denna serie lika mycket som the Hills, frågan är dock varför? Varför är man så intresserad av att följa andras liv. Tror inte bloggar är lika populärt överallt som i Sverige. Är vi extra nyfikna? Jag vet iaf att jag är det, men jag har ju alltid viljat veta allt om kändisar, nya låtar och musikvideor, tror mina vänner håller med :)

Det är lugnt på hotellet nu, så det finns inget att göra. Vilket blir mycket internet för min del.. och sex and the city. Ska kolla på säsong 6 nu. Och så ska det bli trevligt när Vicky får sin vännerbox så vi kan ha marathon hemma hos henne :)

I fredags var jag med johanna och vicky och spela spel och drack lite, sov över där tills lördagen när jag åkte hem och sedan åkte jag och andreas till hans föräldrar där vi blev bjudna på taco. Lite kort om helgen.

Ha det bra!

RSS 2.0