Ingen mer tantBH

Yes äntligen har jag hittat en sajt som har Bh:ar i min storlek, och som är snygga! Fick dessa av andreas i julklapp, han är världens underbaraste! Nu är jag så glad! Nu är det bara att vänta på att paketet ska komma med posten!

Har lyckats smitta andreas med, så nu ligger han här hemma med mig och snorar och hostar också. Blir mycket tv, näsdukar och te. Vill bli frisk nu, med tanke på att jag ska jobba hela helgen...

Nya 90210 är asbra, kommer bli en stor favorit med mitt andra program the Hills. Om man missar programet på måndagar på tv400 så går det i repris ganska många gånger i veckan.

Här är BH:arna, ville ha trosorna med, men det var så konstiga storlekar:


Carro kolla nu hela mitt youtube klipp med ljud, det roliga börjar efter 4 min och 10 sek :)

Puss o hej

Sjuk

Skulle jobbat idag men jag är genomförkyld och har hosta. Känns som jag har feber med. Antar att det är mitt eget fel att jag mår såhär, var ju i sthlm ihelgen och träffa lisa. När jag åkte dit på fredagen trodde jag inte att det skulle snöa och vara svinkallt. Så jag hade höstjacka och stövlar med klack med mig. Det var svinhalt på vägarna och jag fick hålla i lisa för att inte slå ihjäl mig. Sen gick man på bernt´s ¨på kvällen i stilleter också, inte heller så smart kanske.

I torsdags var jag på min kompis bröllop, det var jättefint. Man blir ju väldigt sugen, men jag tror andreas blev ännu mer sugen, han prata sedan om det på bröllopsfesten att han ville ha det med mig. Även om det var på fyllan så prata vi jättemycket hur mycket vi tycker om varandra. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna såhär igen...

Nej nu rinner näsan, så jag ska lägga mig i soffan igen och kurera mig med te...

puss hej

FredagKlockren! :)

Fredag

Detta klipp är askul!

RSS 2.0