13 dagar kvar...

till egypten! Tiden går ju snabbt, ska bli såå skönt att åka bort!

Idag har jag suttit vid datan hela dagen, är ju lite smått besatt i Gossip Girl, och har nu lyckats se alla avsnitten. Ögonen svider och nåt säger mig att jag ska gå från datan genast. Ska gå och göra en köplista. Blir taco ikväll, och mys med killen.

Igår såg vi på Public Enemies efter jag hade jobbat, var helt okej... men en film man ser bara en gång och det räcker.

Nej nu ska jag fixa iordning mig lite för att åka till willys haha nej men jag ser ut som skit, och säkert helt röd i ögonen!

puss o kram 


 Mycket bra låt till er som läser:


Egypten om 25 dagar!

Nedräkningen kan börja, äntligen utomlands med älsklingen! En vecka i öknen, minst 30 grader varmt, drinkar och massa mys :)

Vet att jag är kass på att uppdatera min blogg, har faktiskt ett liv ;) Som har bestått väldigt mycket av carros bröllop och hennes möhippa den senaste tiden! Har varit asskoj, och hoppas att du bästis var nöjd med allt, eller det vet jag att du är! :) Har lagt in alla mina bilder under den 25/7 (möhippan) och 7/8 (bröllopet) på min bilddagbok: www.mariah85.bilddagboken.se

Annars händer inte mycket, är tillbaka på jobbet, måste söka mer jobb dock så jag får mer timmar. Men allt flyter på annars.

Idag har jag varit med carro och vicky: Hej hej Carro,  skulle ju skriva nåt om dig haha :) Va har bara umgåtts med mest barnen och snackat.

Imorgon ska jag och cassandra träffas, 10 dagar kvar tills hon ska föda ut sin bäbis. Jag skrev till henne att jag hellst slipper åka till förlossningen med henne....

Nej man kanske skulle sova nu. 

Slänger in lite bilder från hotellet vi ska bo på :)

Ciao!

RSS 2.0