Mys med familjen Frank!

Dennis

Idag fick jag träffa nya tillskottet till fam Frank, lille Dennis. Endast en vecka gammal. Det var ju kärlek vid första blicken, samma som jag kände med Alvin. Tårarna börja rinna. Vill verkligen ha en liten bäbis själv!

Bara för det måste jag lägga in en bild på Avve och mig med, min lilla prins, han skrek Mia!! När han såg mig idag, man blir så lycklig!

Avve och jag, han är också en vecka på fotot! Jag hade skrivit på bilddagboken samma som här, jag vill bli mamma! Det var två år sen...

Tack bästis för jag fick komma, hoppas vi kan ses snart igen! Träffa avve mer också, saknar han... :(

Puss puss

Skitväder...

Vi som skulle grilla och dricka öl ikväll.... typiskt när man är ledig en lördag för en gångs skull :(

Annars händer inte mycket, ska vara med vicky imorgon, och jag kan snart inte hålla mig utan måste beställa kläder!

Puss hej

Britney Spears den 11 Juli!Jag och Johanna ska upp och kolla på henne när hon kommer. Kommer dock kosta, 850 spänn för biljetterna. Då är platsen bara okej inte ens bra. Men smakar det så kostar det.

Prata med Sara från norrland igår med, hon ville också med, och kanske Lisa med! Kan ju bli askul! Ska man ta ledigt från jobbet mitt i högsäsongen med, får se hur populärt det kommer bli....


Grattis bästis till lilla Dennis med! Ville lägga upp bilden på han som du mms:a men jag vet inte om det är okej? Kan iaf förklara för alla som inte har sett han, han är mist lika söt som alvin var när han var liten! Assöt alltså!

Puss o rkam

RSS 2.0