Video´s när dom är som bäst :)


Minnen, minnen och åter minnen. Lyckliga minnen.

Jag saknar norrland, jag saknar förr...

Idag är det deppdag här hemma, känner mig bara uttråkad, att mitt liv har stannat upp. Jag saknar mitt spontana gamla liv, då jag levde för dagen. Drog iväg till främlingar, festa jämt, hade alltid något nytt roligt på gång, flytta till norrland ena veckan och åkte utomlands veckan efter. Träffa nya människor, se världen. Vad hände?

Idag kom det ifatt mig, Kim är död. Det har känns overkligt tills idag. Han blev 28 år, imorgon fyller han år. Eller skulle ha fyllt år. Kommer alltid minnas dig som killen som alltid skratta mest och försökte att få alla andra på partyhumör.
Hoppas du vilar i frid nu uppe i himlen. Du kommer vara saknad.
Kom ihåg vart ni hörde det först! :)

Detta är 2010 års sommarplåga! Jag sitter iaf och stutsar redan:Nu börjar jag äntligen må lite bättre i munnen, efter en hemsk helg, men som jag sa till vicky: man kanske har gått ner ett kilo eller två. Har ju bara ätit soppa, yoghurt och mjuka franska bagetter i 6 dagar nu. Vill inget annat än att åka in till vicky och äta sallad på PAUS och kolla på OC :) Men eftersom mitt humör är lika ostabilt som värken så ska vi vänta med det till senare i veckan.

Alla hjärtans dag på söndag då, vad ska man hitta på till killen? Bjuda på middag? Bio? Det känns ju så "vanligt"... och jag gillar ju att det ska vara så speciellt som möjligt. Tyvärr så funkar Andreas inte likadant, utan fråga mig igår om vi var tvungna att göra nåt. Romantiskt förhållande man har :)

Nej nu ska jag fortsätta att lyssna på musik på hög volym och städa vidare...

Puss och kram

Maria


RSS 2.0