20 mars 2011

Har precis kommit hem från en promenad och hotellfrukost. Underbart väder ute ju! Hade varit härligare om man hade en snygg vårjacka och sina snygga converse. Men på fredag blir det att shoppa!
Alla fyller år i veckan. Emelie, jossan, emma, eva... midsommarsex hos föräldrarna? :) Måste fixa alla födelsedagspresenter.

Ihelgen har man festat och äntligen målat om mina möbler, mycket tack vare arkin som hjälpte till! Förfest i fredags då, eller förfest som blev fest som nästan blev efterfest haha :) En sväng på harrys, blev uppraggad av tre lesbiska. Står det flata i min panna eller?

Nej nu ska jag måla på sista lagret på mina möbler och sen blir det hem till elli tills jossan vaknar. Blir söndagsklubben hos henne idag.

Sammanfattning av mitt och andreas förhållande, tack Sara Varga.


Du säger att du har förändrats Att du aldrig menade att slå Du säger att allt har förändrats Om jag ville, så skulle jag förstå Man skadar inte den man älskar Vilket du faktiskt säger att du gör Jag lever med mina minnen Och sår som ingen kan se Jag lever med mina minnen Försöka glömma är ingen idé Man skadar inte om man älskar Vilket du faktiskt säger att du gör Spring för livet om det är dig kärt Att slå tillbaka, det är det inte värt Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå Det enda du kan göra är att gå Det enda du kan göra är att gå Du skadade hela mitt väsen Du sa att jag alltid gjorde fel Du klagade på hela mitt väsen Tills jag inte längre var hel Man skadar inte om man älskar Vilket du faktiskt säger att du gör Spring för livet om det är dig kärt Att slå tillbaka, det är det inte värt Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå Det enda du kan göra är att gå Det enda du kan göra är att gå Och jag älskar livet Det får du inte ta ifrån mig För om nu hat är motivet Så finns där inget hat hos mig Spring för livet om det är dig kärt Att slå tillbaka, det är det aldrig värt Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå Det enda du kan göra är att gå Det enda du kan göra är att gå Det enda du kan göra är att gå
RSS 2.0