Tid att tänka

Eller vad var det som BB skrev? Den senaste veckan har jag nästan gjort ingenting. Behövde komma bort lite och tänka på hur jag vill ha det i mitt liv. Jag vet fortfarande inte.

I fredags för en vecka sedan var iaf jag och vicky på premiär för en ny tidining som ska starta i stan, fick gratis mat och dricka och sen efterfest på bomull, som vi inte orka gå på pga svullna fötter och nya skor :) Så vi satt ist hos Vicky och drack lite mer vin och pratade. Känns bra att jag har dig gumman, vi kommer närmare varandra varje gång tycker jag.

På lördagen var vi på kräftskiva hos Andreas föräldrar, trodde det skull bli mycket dricka för så är andreas familj men icke. Alla var trötta och sega så det blev en lugn tillställning.

På söndagen var jag och Andreas inne i stan och skulle kolla soffbord och matta. Börjar med att jag sätter mig i bilen och känner att knappen på byxorna går sönder. Tänker om jag ska byta men det är ju två knappar på byxorna så jag struntar i det. Åker till EM och där åker andra knappen, paniken är ett faktum. Så jag blir väldigt irriterad, vill hellst bara att andreas ska trolla fram ett par hela byxor! Men icke, ist så skämtar han om det! Alla ni som känner mig och vet hur jag blir i stressade situationer vet att man inte skämtar! Skriker att jag måste in på ica maxi och köpa säkerhetsnålar, väl inne så frågar jag en butikstant i panik och byxorna nere som på häng vart nålarna finns. Jag springer bort dit och vad märker, jo att alla är slut, när händer det! vem händer det?! Jo mig!
Så hittar iaf ett sykit ( i rosa) som jag tvingar med andreas in på toan med mig och ska sy fast knappen. Det börjar knacka folk på dörren och dra i handtaget men det finns ju två toaletter tänker jag i paniken av att få in tråden i nålsögat. När vi går ut så står det en kö på minst 15 pers med inga glada miner! Undrar om dom undra vad vi syssla med på toan i minst fem minuter?! Jaja, vi kom hem sen efter att besökt alla möbelaffärer utan varken matta eller bord. Men med ett turkost doftljus och en turkos julstjärna :)

Måndag skrev jag julklappslista och kolla på newport harbor hela dagen. Högst upp på listan i år står en resa till norrland. Har inte varit där sen i april, det är väldigt länge sen för mig. Andra saker jag önskar mig är en ny plattång då min är inne på sist versen. Smyckehållare, presentkort på kläder, BH från Ultimo, kokbok och en tunn, enkel guldkedja.

Tisdagen kolla jag på the Hills på morgonen som vanligt, sitter ju alltid och väntar på att de nya avsnittena ska komma ut på mtv.com och sen sitter jag som en nörd och kollar på det! :) Älskar den serien!
Sen baka jag bröd och bullar och åkte ner och byte däck med andreas och hans pappa på rejmes. Höll också på med den nya bilen till halv nio, var helt slut när vi kom hem vid 10.

Onsdagen var syrran här, hon har ju fått körkort!! Grattis igen syrran! Jag köpte ut åt henne och sen åkte jag hem för att fixa mig och sen åkte jag och hämta vicky och så åkte vi ut till johanna som var i gårdeby. Var skönt att vara hemma hos familjen kaos i gårdeby, känns som mitt andra hem eftersom vi har varit vänner sen vi vara 10. Fick god mat och så spela vi kort och snacka. Var så himla mysigt!

Torsdagen var också lyckad, har sån otur! Skulle hämta andreas vinterdäck hos hans föräldrar som bor en mil utanför sörping, tror du inte att efter jag fått in alla däck plus fäljar i bilen i ösregn och kolsvart att nykeln går sönder! Fy fan alltså, så jag fick vänta tills andreas kommer från jobbet i 35 minuter i en svinkall bil, helt blöt. Sen har ju inte andreas någon reservnyckel heller! så vi fick lämna bilen där. 

Ikväll ska jag vara med vicky och så ska jag och andreas hämta våran nya turkosa matta, kommer bli så fint med nya soffan!

Puss o kram Maria

 

Tisdag 21/10

Idag har jag tvättat våra sofföverdrag nu när de ska säljas ikväll redan... den nya soffan kommer imorgon! Andreas bror var och hämtade soffbordet förut också som är alldeles för stort nu när soffan har två divaner. Måste hitta ett soffbord nu och en matta till.


Detta är soffan men våran är i svartvit

Håller precis på att göra kladdkaka, sen ska vi ut til andreas föräldrar och fika. Och kolla på andreas nya sport mc, som han har köpt och tjatat om i evigheter ! haha!

Skriver mer sen ikväll!

xoxo /Maria

Onsdag 8/10

Nyss hemkommen från jobbet, satt och luncha med tjejerna när det kommer fram att Björn Gustavsson ska bo på hotellet i två dar! Så jävla nice, har lust att åka in och käka frukost med tjejerna bara för att få en titt haha :)
Hade gärna tittat på gänget som uppträder ikväll redan, och det finns biljetter kvar. Kanske kan fråga killen så kanske han ställer upp. Men det tror jag icke. Tyvärr.

Annars händer det inte mycket, ska väl bara slappa ikväll eftersom jag inte kan träffa vicky men vi kanske ska ses imorgon. Är ju ledig.

Ha det bäst så länge!

Puss o hej


Tisdag 7/10

8 dagar kvar till lön, inte skoj. Måste försöka sälja mina två hästensängar, databord, barbord och stolar. Någon som är intresserad? In till mammas företag och fota sakerna först. Sen ut på blocket med det. Skulle vara trevligt med lite extra pengar i kassan nu när älsklingen och jag har pratat om att åka utomlands en vecka. Eller en kryssning?
Var inne och kolla på både resor och kryssningar igår, hitta flygstol till Alanya i Turkiet för 400 spänn, tur och retur. Lite sugen man blev :) Och kryssningar var ju krångligt och det är så mycket tillägg, känns inte värt det.


Igår kväll efter jobbet var jag hos Carro tillsammans med Vicky. Vi spela Rock Band, måste erkänna att det var roligt! Men tycker man om Gitarr Hero så tycker man också om Rock Band. Lite småtrötta var vi alla och det blev mycket fel i både spel och tal haha!

Vårat namn på bandet: VCM in da town! (yeah efter ville carro)
Bandmedlemmar: Bitch, VixyStar och Maneater (kan ni gissa vem som är vem haha)

Vixystar kommentar: Bas Basic Easy! Detta är då det olika nivåerna enligt henne! Haha internskämt men roligt som fan!

Tack för en trevlig kväll tjejer, måste vi göra någon mer gång snart!

Nej nu ska jag fortsätta städa och tvätta. Jag har verkligen en sjukdom! Älskar att städa!

Puss o hej

Vad är detta?

Två inlägg på en och samma dag? Vad har hänt? Svar ja, jag har hemmakväll :)
Och sen kände jag att jag var tvungen att skriva av mig, kollar ju på stjärnor på is ikväll, men mitt lördagsgodis... lika töntigt som det låter. Äter bara godis på lördagar nu när man är hurtig och tränar alla dar i veckan nästan.

Iaf tillbaka till stjärnor på is, jag blir så känslofylld. När jag ser Markus Fagervall. Jag är så jävla känslosam men för mig är Markus inte bara en kille som kan göra musik, jordnära och snygg. För mig är han minnen.

Från 2 oktober 2006 till maj 2007 studera jag uppe i en vacker by som heter Övertorneå. Och var med varje vecka från början när markus var på audition till finalen och han var alltid min favorit. Sen att killen kom från Övertorneå och tog hem hela skiten var ju hur coolt som hellst! Blev en helt annan känsla när han efter vinsten kom upp och spela i sporthallen, eftersom det bara bor högst 5000 personer i denna by så vet alla vilka alla är och alla var där.
Jag stod långt fram, sjöng med i varje låt och var där med mina vänner från övertorneå och min skolkamrat Maria från boden. Jag får tårar i ögonen när jag tänker tillbaka på det. Jag saknar det så jävla mycket. Alla mina vänner där uppe, skolan, naturen och till och med kylan.

Nej nu får jag fan ta och stänga av Markus nya låt som går på repeat, torka tårarna och se framåt. Stjärnor på is börjar igen...

/Maria

Lördag 4/10

Igår jobba jag från 8-17.30, lagom trött efter det var det bara ner i bastun och fixa i ordning sig och börja dricka... Bjöd resten av tjejerna på vin där nere med, bara så att jag inet skulle bli fullast av oss alla (som vanligt). Sedan upp i baren där man bjöds på vin av chefen, två gånger :) Vid 19.55 kommer Anneli (chefen) på att vi ska vara på bomull om 5 min haha! Så då börjar alla gå i samlad trupp dit, vart säkert 20 minuter sena!

Där på stället fick jag först två drickbiljetter av chefen, sen efter 5 min fick jag två till... tror att hon glömde bort att jag hade fått redan men jag bara tacka och tog emot. Kvällen sluta dock tidigt, skulle inte ha tagit på mig mina nya stilettklackar. För när discot drog igång ringde jag sambon och han fick hämta mig. Uppskatta dock inte mina jobbarkompisar som stod och skrek toffel åt mig hahaha! Så kanske det är nu, jag är nog en toffel, men fasen va ont jag har i fötterna fortfarande!

Puss

Några bilder från kvällen:

Pyttipanna

Har man precis ätit, måste vara minst 5 år sedan jag åt det... då iskolan.
Annars har man jobbat i veckan, imorgon är det ju jobbfest på bomull, jag och Elli ska ses på jobbet och dricka "lite" innan. Jag vet dock inte hur länge jag jobbar imorgon men känner redan nu att det är onödigt att åka hem efter jobbet för att sen vara tillbaka på jobbet kl 19.00. Kanske kan gå på stan och köpa tröjan jag ska få av min sambo, kommer nog köpa likadan som dig syrran. Är det okej?

Helgen som var jag och vicky ute både fredag och lördag, plus att jag jobba hela helgen. Teaterbaren och Hugo på fredagen och Palace på lördagen. Så jag sov mindre än 6 timmar på två nätter och jobba 17 timmar... var helt slut på söndagen och slockna vid 5 på dagen. Men det var det värt! Hade jättekul med dig Vicky!

Nu ska jag kolla lite här på datan sen ska jag lägga mig i sängen och läsa medans min sambo spelar. Alla hans häftiga vänner har ju skaffat xbox live så nu sitter vi stackars flickvänner/sambos här denna kväll utan tv! :/

Puss och kram

RSS 2.0