P.S I love you


Har precis snyftat mig igenom denna film, helt underbar, kommer hamna under mina klassiker:
Hur man blir av med en kille på tio dar
A walk to remember
Gladiatorn
Sex and the City- the movie
50 first dates

Igentligen alla filmer man gråter till och som har passion och kärlek. Nu ska jag kolla vidare på Made of honor med Patrick Dempsey och Kadeem Hardison, lär säkert gråta till den med. Men ps i love you kommer blir svårtslagen, kommer nog tvinga alla se den med mig (och med alla menar jag er tjejer!), förutom andreas som kommer vägra.

Annars blir det jobb hela helgen men nästa helg blir det bomull med jobbet, ska bli trevligt som tusan!

Hugs
 

Mår ju sämst

Finns inga bortförklaringar till varför jag inte skrivit sen i måndags men dom senaste dagarna har jag inte varit i toppform. Idag skulle jag tex åka in till johanna och umgås och sen till peter. Men nu sitter jag här hemma och mår jätteilla och är jättevarm. Älskligen var till och med och köpte glass förrut när jag låg och sov, och jag sa nej tack. Detta måste betyda att jag verkligen inte mår bra. Plus att jag sov mitt på dagen, gör jag aldrig annars.

Så mitt inlägg om helgen och bilderna får vänta tills jag mår bättre.

//sjuklingen


Till syster igen...

Shit vad fin blogg jag fick, och jag bad inte ens om den. Utan min syster ville ställa upp ändå. Så jävla snällt, kan se det som en försenad födelsedagspresent :) Jag älskar ju fjärilar och " hon flyger med egna vingar" som texten på latin betyder.

Guld värd är du syster!

Jag är helt slut, har varit och kollat på patrik 1,5 med Carro och Vicky och kom hem nyss. Den var väldigt bra tyckte jag! Tyvärr så var ju dom bästa scenerna med i trailern.

Annars kom jag hem från Sthlm idag, lite sliten är man men det var det värt! Kommer berätta mer om alla kändisar man fick se och lite bilder imorgon. För jag är helt slut nu.

Tack syster igen, hörs imorgon. För jag kommer blogga varje dag jag kan nu.

Hugs /Maria

Världens bästa syster.

Systern som skriver. Jag är nog världens bästa sådan. Jag är grym helt enkelt.

Så här snygg design har jag nog aldrig lyckats göra, inte ens min egna är så här snygg! Så varsågod Maria. Det är du värd.

Love you / Sis


Till min syster

Eftersom jag fick detta inlägg från min syster för cirka ett dygn sen tror jag det är dags för ett nytt inlägg så hon har nåt att läsa där hemma med sin brutna lilltå:

"Jag kanske borde börja skriva lite oftare nu när det kommer bli lite fler som läser" EH, kom igen Maria? Du läser ju min MANISKT så varför inte skriva du med? come on now!!

Sist jag skrev så hade jag ju vunnit skor på blondinbellas blogg men jag valde inte de 13 cm lång klackarna, utan det fick bli ett par svarta stövlar och ett par pumps ist. Ångrar mig inte!

Nu på lördag morgon så åker vi på rejmes 50-års fest i storstaden. Åker redan nio på morgonen för att vara framme på vårt hotell, det största hotellet i sthlm precis vid centralstationen Clarion Hotel (självklart 5-stjärnigt haha) och vid 13.00 ska vi vidare till konserthuset för lunch och andra aktiviteter till 16.30:)
Klockan 19.30 blir det supé och underhållning (detta innebär mycket alkohol och mat) i Globens annex. Ska bli så jävla kul! Skönt också att andreas bror och hans tjej maria ska med också så man inte är helt ensam! Eller ensam är man ju inte för det är över 1600 pers där (vad jag har hört)
Och nu till klänningen som mamma skulle sy, den blev en mindre katastrof och mamma kunde inte ens säga emot om det. Så nu ska hon sy om den HELT! Men jag har hittat en perfekt, snygg och sexig klänning som reserv annars. Redan inköpt och klar! Lutar åt att det blir den.

Jaja hoppas hinna med att träffa lisa för en fika i sthlm med, om hon är ledig. Hade viljat hälsa på malin med men det hinner jag nog tyvärr inte.

Igår var jag inne i stan och köpte klänningen, lämna tillbaka ett par böcker, testa klänningen och hjälpte mamma på jobbet och fika hemma hos johanna i några timmar. Sedan satte jag mig på bussen tillbaka till sörping för att åka till bästisen där hon bjöd på vårat bästa! Tacos, det är verkligen hennes och min grej. Kolla på idol och skratta som tusan. En riktig toppendag helt enkelt!

Nu ska jag byta från morgonrock till mjukisar och kolla på sex and the city -the movie!

Puss o kram

Nöjd syster!? :)

RSS 2.0